nieuws

Steun in de rug voor woonzorgprojecten

bouwbreed

den haag – Gedeputeerde Staten van Drenthe vragen Provinciale Staten ruim 361.000 euro beschikbaar te stellen voor circa veertien woonzorgprojecten waarbij woningen geschikt worden gemaakt voor ouderen en gehandicapten. Daarnaast willen zij het geld gebruiken voor de stimulering van de bouw van wooneenheden waarbij een beperkte vorm van zorg en diensten mogelijk is. Op 16 […]

den haag – Gedeputeerde Staten van Drenthe vragen Provinciale Staten ruim 361.000 euro beschikbaar te stellen voor circa veertien woonzorgprojecten waarbij woningen geschikt worden gemaakt voor ouderen en gehandicapten. Daarnaast willen zij het geld gebruiken voor de stimulering van de bouw van wooneenheden waarbij een beperkte vorm van zorg en diensten mogelijk is. Op 16 juni bespreekt Provinciale Staten het voorstel. Vorige week gaven GS 150.000 euro voor zes andere woonzorgprojecten in Hoogeveen, Eelde, Roden, Noordscheschut en Assen. Met dit geld zijn in Drenthe 834 woningen toegankelijk en bewoonbaar gemaakt voor ouderen en gehandicapten.

Reageer op dit artikel