nieuws

Rijkswaterstaat treft maatregelen in zuiden

bouwbreed Premium

den haag – De ring om Antwerpen wordt deze zomer aangepakt. Om verkeersoverlast te voorkomen in de periode van half juni tot en met november 2004 neemt Rijkswaterstaat enkele maatregelen. Bij Roosendaal en Bergen op Zoom komt een tijdelijke strook op de A58; een vluchtstrook die automobilisten tijdens spitsuur kunnen gebruiken als rijstrook. Verder adviseert […]

den haag – De ring om Antwerpen wordt deze zomer aangepakt. Om verkeersoverlast te voorkomen in de periode van half juni tot en met november 2004 neemt Rijkswaterstaat enkele maatregelen. Bij Roosendaal en Bergen op Zoom komt een tijdelijke strook op de A58; een vluchtstrook die automobilisten tijdens spitsuur kunnen gebruiken als rijstrook. Verder adviseert de dienst over alternatieve routes en worden de werkzaamheden op de A2 tussen Meerssen en Maastricht aangepast. In Zeeland komt een tijdelijk inhaalverbod op een deel van de N61. De route Goes-Gent krijgt betere bewegwijzering zodat lokaal verkeer zoveel mogelijk via de hoofdwegen en de Westerscheldetunnel rijdt.

Reageer op dit artikel