nieuws

Productie Hoogovens op lager pitje

bouwbreed

wiesbaden – De Duitse hoogovens hebben in april 4,2 procent minder ruw ijzer gemaakt dan in de voorgaande maand. De productie liep met 110.000 ton terug tot 2,45 miljoen ton. Dat meldt het Statistisch Bundesamt in Wiesbaden. De vervaardiging van ruw staal nam in april af met 2,2 procent tot 3,86 miljoen ton. Vergeleken met […]

wiesbaden – De Duitse hoogovens hebben in april 4,2 procent minder ruw ijzer gemaakt dan in de voorgaande maand. De productie liep met 110.000 ton terug tot 2,45 miljoen ton. Dat meldt het Statistisch Bundesamt in Wiesbaden.

De vervaardiging van ruw staal nam in april af met 2,2 procent tot 3,86 miljoen ton. Vergeleken met april 2003 daalde de productie van ijzer en staal met respectievelijk 1,1 en 0,5 procent.

Reageer op dit artikel