nieuws

Nieuwbouw voor verpleeghuis Emmen

bouwbreed

emmen – Het oude gedeelte van verpleeghuis De Horst in Emmen maakt plaats voor nieuwbouw. De reden is dat het bestaande gebouw vooral bestaat uit kamers met vier bedden. Het nieuwe gebouw krijgt alleen nog kamers met één bed. De nieuwbouw kost 14 miljoen euro en neemt twee jaar in beslag. Samen met het gedeelte […]

emmen – Het oude gedeelte van verpleeghuis De Horst in Emmen maakt plaats voor nieuwbouw. De reden is dat het bestaande gebouw vooral bestaat uit kamers met vier bedden. Het nieuwe gebouw krijgt alleen nog kamers met één bed. De nieuwbouw kost 14 miljoen euro en neemt twee jaar in beslag. Samen met het gedeelte dat twee jaar geleden werd gebouwd, biedt de nieuwbouw van vier lagen plaats aan 170 personen. Het oude gebouw wordt gesloopt. Naar verwachting begint de bouw dit najaar.

Reageer op dit artikel