nieuws

Nieuw platform voor aardgas in Noordzee

bouwbreed Premium

den haag – Wintershall Noordzee is begonnen met het ontwerp voor een productieplatform in de Noordzee. Heerema Zwijdrecht bouwt het platform, het Zeeuwse elektrotechnisch installatiebedrijf Istimewa Elektro brengt de technische installaties aan. Wintershall Noordzee is onderdeel van de BASF groep en met 24 platforms in de Noordzee één van de drie grootste aardgasproducten in Nederland. […]

den haag – Wintershall Noordzee is begonnen met het ontwerp voor een productieplatform in de Noordzee. Heerema Zwijdrecht bouwt het platform, het Zeeuwse elektrotechnisch installatiebedrijf Istimewa Elektro brengt de technische installaties aan.

Wintershall Noordzee is onderdeel van de BASF groep en met 24 platforms in de Noordzee één van de drie grootste aardgasproducten in Nederland. Per dag zal 4,3 miljoen kubieke meter gas vanaf het platform via een transportleiding in Den Helder worden getransporteerd. De oplevering staat gepland in 2005.

Reageer op dit artikel