nieuws

Nieaf levert nieuwe spanningstesters

bouwbreed Premium

utrecht – Nieaf-Smitt Instruments uit Utrecht levert twee nieuwe EazyVolt spanningstesters. De toestellen meten gelijk- en wisselspanning, lokaliseren de fase, voeren doorgangstests uit én geven tweepolig de draaiveldrichting aan. Beide testers zijn onder meer voorzien van meetpuntverlichting. De EazyVolt I geeft de meetwaarden op een LED-display weer. De EazyVolt II heeft een LCD-scherm.

utrecht – Nieaf-Smitt Instruments uit Utrecht levert twee nieuwe EazyVolt spanningstesters. De toestellen meten gelijk- en wisselspanning, lokaliseren de fase, voeren doorgangstests uit én geven tweepolig de draaiveldrichting aan. Beide testers zijn onder meer voorzien van meetpuntverlichting. De EazyVolt I geeft de meetwaarden op een LED-display weer. De EazyVolt II heeft een LCD-scherm.

Reageer op dit artikel