nieuws

Doorzichtige kap maakt boor veiliger

bouwbreed Premium

remscheid – De werkplaatsboormachines E1 en E2 nemen het zekere voor het onzekere, zegt Flott. De fabrikant uit het Duitse Remscheid monteert er standaard een transparante kunststof beschermkap van schokbestendig PETG op. De gebruiker ziet zo altijd de snaaraandrijving. Daarmee verbetert de veiligheid omdat de machines tijdens het boren nauwelijks geluid maken. De boorder ziet […]

remscheid – De werkplaatsboormachines E1 en E2 nemen het zekere voor het onzekere, zegt Flott. De fabrikant uit het Duitse Remscheid monteert er standaard een transparante kunststof beschermkap van schokbestendig PETG op. De gebruiker ziet zo altijd de snaaraandrijving. Daarmee verbetert de veiligheid omdat de machines tijdens het boren nauwelijks geluid maken. De boorder ziet of de machine aan staat en met welk toerental de snaar draait. De doorzichtige kap laat ook zien of de snaar nog mee kan of vervangen moet. Flott ontwikkelde een sluiting zonder scharnieren voor de beschermkap. Zolang de kap open staat kan de machine niet worden aangezet.

Reageer op dit artikel