nieuws

Waterbesparing door afgeknepen sifon

bouwbreed

rosmalen – In openbare ruimten levert waterbesparende technologie snel voordelen. Daarom introduceert Keramag Nederland een sifon dat aan 1 liter water genoeg heeft voor een hygiënisch volwaardige spoelbeurt. Met het afgeknepen sifon wordt per spoelbeurt een besparing van ongeveer 50 procent behaald, zo meldt het bedrijf, dat het sifon ontwikkelde in samenwerking met Geberit. Dat […]

rosmalen – In openbare ruimten levert waterbesparende technologie snel voordelen. Daarom introduceert Keramag Nederland een sifon dat aan 1 liter water genoeg heeft voor een hygiënisch volwaardige spoelbeurt.

Met het afgeknepen sifon wordt per spoelbeurt een besparing van ongeveer 50 procent behaald, zo meldt het bedrijf, dat het sifon ontwikkelde in samenwerking met Geberit. Dat ontwikkelde de techniek voor inbouw in de achterwand en het hierop afgestemde spoelsysteem, dat desgewenst is te combineren met een infraroodbesturing.

Het 1 liter-sifon is toepasbaar op alle populaire urinoirs uit het Keramag-assortiment en valt te combineren met alle spoelsystemen die op 1 liter zijn af te stellen.

Reageer op dit artikel