nieuws

Voegstrook FraDiflex weerstaat 5 bar

bouwbreed

leiblfing – De voegafdichting FraDiflex weerstaat maximaal 5 bar waterdruk. Deze metalen strip dicht stortnaden en aansluitingen van prefabwanden. Fabrikant Max Frank uit het Duitse Leibfing levert het materiaal op rollen van 25 meter. Die lengte beperkt het aantal overlappingen. Voor speciale toepassingen biedt de producent ook stroken van 2,10 meter lang. De voegvorm meet […]

leiblfing – De voegafdichting FraDiflex weerstaat maximaal 5 bar waterdruk. Deze metalen strip dicht stortnaden en aansluitingen van prefabwanden.

Fabrikant Max Frank uit het Duitse Leibfing levert het materiaal op rollen van 25 meter. Die lengte beperkt het aantal overlappingen. Voor speciale toepassingen biedt de producent ook stroken van 2,10 meter lang. De voegvorm meet 120 of 150 millimeter. Het metaal is bekleed met een 1 millimeter dikke �antiplak�-laag. De stroken worden door middel van knevelen of met montagebeugels vastgezet. Overlappingen meten zo�n 10 centimeter en worden met klembeugels op elkaar gedrukt.

Voor het afdichten van de stootvoegen van prefabwanden levert Frank speciale profielen uit 2 millimeter dik staal.

Reageer op dit artikel