nieuws

Tadano Superdeck komt 21 meter hoog

bouwbreed Premium

helmond – Nog maar één exemplaar van de Tadano Superdeck AC 210 heeft SGB Holland in het programma. Bedrijven die deze zelfrijdende telescoophoogwerker willen inzetten doen er dus goed aan tijdig te reserveren, adviseert de landelijke verhuurder uit Helmond. De machine staat op een rupsonderstel en heeft een werkbordes van 4,20 meter lang, 1,94 meter […]

helmond – Nog maar één exemplaar van de Tadano Superdeck AC 210 heeft SGB Holland in het programma. Bedrijven die deze zelfrijdende telescoophoogwerker willen inzetten doen er dus goed aan tijdig te reserveren, adviseert de landelijke verhuurder uit Helmond. De machine staat op een rupsonderstel en heeft een werkbordes van 4,20 meter lang, 1,94 meter breed en een leuninghoogte van 1,12 meter. Het bordes kan maximaal 1000 kilo heffen. De werkhoogte komt tot ruim 21 meter bij een vloerhoogte van 19 meter. Het zijdelings werkbereik hangt af van de werkbelasting en bedraagt maximaal 11,5 meter gemeten vanuit het hart van de onderwagen. Het bordes is excentrisch op de telescoopmast bevestigd en kan 360 graden continu roteren, net als de bovenwagen dat doet ten opzichte van het chassis van de hoogwerker.

Het standaard besturingssysteem beweegt het werkplatform zonder schokken exact horizontaal en verticaal bewegen langs het te bewerken oppervlak. Dat maakt de machine geschikt voor onder meer laswerk. De hoogwerker kan zonder afstempeling toe en kan dus snel worden verplaatst.

Reageer op dit artikel