nieuws

Perslucht door aluminium buis

bouwbreed

staphorst – Met de serie AP introduceert Teseo aluminium systeemleidingen voor perslucht en vloeistoffen. De leverancier uit Staphorst stelt die samen uit standaard componenten. De systeemleiding kan zonder ondersteuning overspanningen van 3 meter overbruggen. In vergelijking met stalen en kunststofbuis denkt het bedrijf aan een kostenbesparingen tot 10 procent. Installaties kunnen worden uitgebreid terwijl het […]

staphorst – Met de serie AP introduceert Teseo aluminium systeemleidingen voor perslucht en vloeistoffen. De leverancier uit Staphorst stelt die samen uit standaard componenten. De systeemleiding kan zonder ondersteuning overspanningen van 3 meter overbruggen.

In vergelijking met stalen en kunststofbuis denkt het bedrijf aan een kostenbesparingen tot 10 procent. Installaties kunnen worden uitgebreid terwijl het leidingnet onder druk staat.

De serie AP omvat persluchtleidingen met inwendige diameters van 14, 20 en 25 millimeter voor een debiet tot 2,2 kubieke meter per minuut bij een druk tot 15 bar.

Reageer op dit artikel