nieuws

Meer kwartaalwinst voor DIM Vastgoed

bouwbreed Premium

rotterdam – Vastgoedonderneming DIM Vastgoed heeft in de eerste drie maanden van 2004 de winst met bijna 30 procent zien stijgen. De nettowinst steeg van 2,6 miljoen dollar (2,17 miljoen euro) naar ruim 3,3 miljoen dollar. De huuropbrengsten stegen in de periode met bijna 10 procent tot 5,4 miljoen euro. Dat kwam in het bijzonder […]

rotterdam – Vastgoedonderneming DIM Vastgoed heeft in de eerste drie maanden van 2004 de winst met bijna 30 procent zien stijgen. De nettowinst steeg van 2,6 miljoen dollar (2,17 miljoen euro) naar ruim 3,3 miljoen dollar.

De huuropbrengsten stegen in de periode met bijna 10 procent tot 5,4 miljoen euro. Dat kwam in het bijzonder door de opbrengsten uit nieuwe aankopen. Als aan- en verkopen van panden niet worden meegerekend, stegen de opbrengsten met 1,9 procent.

DIM belegt in onroerend goed, vooral winkelcentra in de zuidelijke staten Florida, Georgia, North Carlina en South Carolina.

De vastgoedportefeuille van DIM werd in de eerste maanden van 2004 minder waard. De beleggingen stonden eind maart voor 254,2 miljoen dollar op de balans. Toen het boekjaar 2003 werd afgesloten stond daar nog een bedrag van 260,7 miljoen dollar.

Reageer op dit artikel