nieuws

Kennisboulevard in polder Schieveen

bouwbreed

ROTTERDAM – Het gebied tussen Rotterdam Airport en de gemeente Delft krijgt in de komende jaren een bedrijvenlocatie voor kennisintensieve bedrijven. De gemeenten Delft en Rotterdam tekenen vandaag twee overeenkomsten, die beide betrekking hebben op ontwikkeling van kenniseconomie. In de A13 Kennisboulevard gaan de twee gemeenten samen met de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR), de Technische […]

ROTTERDAM – Het gebied tussen Rotterdam Airport en de gemeente Delft krijgt in de komende jaren een bedrijvenlocatie voor kennisintensieve bedrijven. De gemeenten Delft en Rotterdam tekenen vandaag twee overeenkomsten, die beide betrekking hebben op ontwikkeling van kenniseconomie.

In de A13 Kennisboulevard gaan de twee gemeenten samen met de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR), de Technische Universiteit Delft (TUD) en de provincie Zuid-Holland een bedrijvenlocatie realiseren in de polder Schieveen. De ontwikkeling sluit aan bij de bedrijvigheid van bedrijfs- en kantorenlocatie Technopolis Innovation Park in Delft en Rotterdam Airport.

De tweede overeenkomst betreft de start van het Academic Centre TransPort, een nieuw instituut voor toegepast multidisciplinair wetenschappelijk onderzoek. Daarin neemt ook het Gemeentelijk Havenbedrijf Rotterdam deel.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels