nieuws

Geveke Bouw betaalt schade aan café

bouwbreed

meppel – Geveke Bouw uit Haren vergoedt de schade aan een café in Meppel. Het pand verzakte nadat de damwanden van het nieuwe stadskantoor in de grond waren getrild en de grond was weggegraven. Ook in woningen rondom ontstonden scheuren. Wanneer de kelderbouw van het stadskantoor is afgerond, wordt de schade hersteld. Met het boren […]

meppel – Geveke Bouw uit Haren vergoedt de schade aan een café in Meppel. Het pand verzakte nadat de damwanden van het nieuwe stadskantoor in de grond waren getrild en de grond was weggegraven. Ook in woningen rondom ontstonden scheuren. Wanneer de kelderbouw van het stadskantoor is afgerond, wordt de schade hersteld. Met het boren van palen is Geveke Bouw onmiddellijk gestopt. Komende week wordt het voortgezet. De betaling van de schade was volgens gemeentelijk projectleider Derks geen punt van discussie.

Reageer op dit artikel