nieuws

Duijvelaar Pompen komt om in vacatures

bouwbreed

alphen aan den rijn – Duijvelaar Pompen is naarstig op zoek naar personeel. Op korte termijn heeft de fabrikant van roestvaststalen pompen uit Alphen aan den Rijn dertig tot veertig man extra nodig. Alsof er van een recessie geen sprake is rijden de servicewagens met posters rond en krijgen de personeelsleden een beloning als ze […]

alphen aan den rijn – Duijvelaar Pompen is naarstig op zoek naar personeel. Op korte termijn heeft de fabrikant van roestvaststalen pompen uit Alphen aan den Rijn dertig tot veertig man extra nodig.

Alsof er van een recessie geen sprake is rijden de servicewagens met posters rond en krijgen de personeelsleden een beloning als ze nieuw personeel aanbrengen. “Wij verwachten, dat de productie van dertigduizend eenheden snel zal stijgen naar vijftigduizend”, zegt directeur J. Stoop. “Dat gebeurt, omdat de productie van KSB van gelijksoortige pompen van Duitsland naar Alphen wordt overgebracht. Die tak van KSB, een van de grootste pompenfabrikanten ter wereld, was verliesgevend. Wij zijn al twintig jaar winstgevend. Nu hebben we 280 mensen, van wie 260 met een volledige baan. Om de beoogde productie te halen, hebben we simpelweg meer mensen nodig”.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels