nieuws

Bouwbedrijf claimt schade door blokkade

bouwbreed

maastricht – Een bouwbedrijf behoort bij de tientallen bedrijven die een schadeclaim hebben ingediend tegen bewoners van woonwagenkamp Vinkenslag in Maastricht. De boze bewoners blokkeerden afgelopen woensdagochtend de A2 ter hoogte van het MVV-stadion. Burgemeester G. Leers van Maastricht riep gedupeerden van de actie zich te melden. Bedrijven is aanbevolen zich te wenden tot de […]

maastricht – Een bouwbedrijf behoort bij de tientallen bedrijven die een schadeclaim hebben ingediend tegen bewoners van woonwagenkamp Vinkenslag in Maastricht. De boze bewoners blokkeerden afgelopen woensdagochtend de A2 ter hoogte van het MVV-stadion. Burgemeester G. Leers van Maastricht riep gedupeerden van de actie zich te melden. Bedrijven is aanbevolen zich te wenden tot de Limburgse Werkgeversvereniging (LWV).

Om welk bouwbedrijf het gaat, wil een woordvoerder niet zeggen. Hij meldt wel dat werknemers van het bouwbedrijf door de blokkade afgelopen woensdag een halve dag te laat op de bouwplaats kwamen en daardoor het werk te laat opleverden, met een boete als gevolg.

Reageer op dit artikel