nieuws

Batenburg doet aangifte bij NMa

bouwbreed

rotterdam – Batenburg Beheer, een groep dienstverlenende bedrijven op het gebied van elektrotechniek en informatiebeheer, heeft naar aanleiding van intern onderzoek aangifte gedaan bij de Nederlandse Mededingingsautoriteit. Het concern denkt dat bij enkele installatiebedrijven mogelijk overtredingen van de Mededingingswet zijn begaan. Het gaat daarbij om de aanbesteding van projecten, aldus Batenburg Beheer gisteren bij de […]

rotterdam – Batenburg Beheer, een groep dienstverlenende bedrijven op het gebied van elektrotechniek en informatiebeheer, heeft naar aanleiding van intern onderzoek aangifte gedaan bij de Nederlandse Mededingingsautoriteit. Het concern denkt dat bij enkele installatiebedrijven mogelijk overtredingen van de Mededingingswet zijn begaan.

Het gaat daarbij om de aanbesteding van projecten, aldus Batenburg Beheer gisteren bij de presentatie van de definitieve jaarcijfers. Het bedrijf denkt dat er naar aanleiding van de aangifte nadelige financiële gevolgen kunnen ontstaan, maar een voorziening is vooralsnog niet getroffen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels