nieuws

Vijf creaties in race voor Nepromprijs

bouwbreed Premium

voorburg – Vijf initiatieven zijn genomineerd voor de Nepromprijs voor projectontwikkeling. De jury onder voorzitterschap van oud-minister M. de Boer maakte een keuze uit tachtig inzendingen. Op 13 mei overhandigt minister Dekker (VROM) de winnaar 25.000 euro plus een kunstwerk. Onder de genomineerden zit het oosten van het land met de projecten Nieuw Monnikenhuizen (Arnhem, […]

voorburg – Vijf initiatieven zijn genomineerd voor de Nepromprijs voor projectontwikkeling. De jury onder voorzitterschap van oud-minister M. de Boer maakte een keuze uit tachtig inzendingen. Op 13 mei overhandigt minister Dekker (VROM) de winnaar 25.000 euro plus een kunstwerk.

Onder de genomineerden zit het oosten van het land met de projecten Nieuw Monnikenhuizen (Arnhem, Johan Matsers) en het Van Heekplein in Enschede (AM Vastgoed en Foruminvest). Uit het zuiden komen het Regenboogpark (Tilburg, AM Wonen) en De Commissaris (Venlo, BAM/Vesteda). In de nieuwe gemeente Voorburg-Leidschendam liet de jury het oog vallen op het project Sijtwende, een initiatief van het ministerie van Verkeer en Waterstaat, Volker Wessels en Bohemen.

Reageer op dit artikel