nieuws

Sportboulevard voor Zeeuwse gemeenten

bouwbreed

middelburg – Middelburg en Vlis-singen gaan samen een sportboulevard bouwen op de grens van beide gemeenten. De plannen voorzien in hockeyvelden, atletiekbanen, een route voor skaters en fietsers. De gebouwen voor de verblijfsaccommodatie moeten door extrerne marktpartijen worden gebouwd. Ook komt er parkachtig gebied naast het complex voor sport en recreatie. De plannen zijn ontwikkeld […]

middelburg – Middelburg en Vlis-singen gaan samen een sportboulevard bouwen op de grens van beide gemeenten. De plannen voorzien in hockeyvelden, atletiekbanen, een route voor skaters en fietsers.

De gebouwen voor de verblijfsaccommodatie moeten door extrerne marktpartijen worden gebouwd. Ook komt er parkachtig gebied naast het complex voor sport en recreatie.

De plannen zijn ontwikkeld door bureau Kuiper Compagnons. Middelburg en Vlissingen gaan een gemeenschappelijk grondbedrijf opzetten, dat de sportboulevard moet realiseren. Het project kost 10 miljoen euro. De nieuwe voorziening moet in 2007 klaar zijn.

Reageer op dit artikel