nieuws

Omkasting radiator krijgt facelift

bouwbreed

as – Levica uit het Belgische As laat op Batibouw een omkasting zien voor het opknappen van cv-radiatoren. Het is mogelijk om de oude radiatorkraan door de omkasting te laten steken, maar ook om een losse thermostatische kraan naast de radiator te plaatsen, zoals op de foto. De stalen omkasting is verzinkt en gepoedercoat. De […]

as – Levica uit het Belgische As laat op Batibouw een omkasting zien voor het opknappen van cv-radiatoren. Het is mogelijk om de oude radiatorkraan door de omkasting te laten steken, maar ook om een losse thermostatische kraan naast de radiator te plaatsen, zoals op de foto. De stalen omkasting is verzinkt en gepoedercoat. De standaardkleur is wit (9016), maar de omkasting kan in elke gewenste kleur worden overgeschilderd. Volgens Levica kan de omkasting zonder gereedschap worden aangebracht.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels