nieuws

Installatievakbeurs verschuift naar oktober

bouwbreed Premium

rijswijk – De vakbeurs voor de installatie en sanitair branche, die voor begin maart gepland stond in de evenementenhal te Rijswijk, verschuift naar oktober. Het bleek voor enkele toonaangevende deelnemers onmogelijk om hun deelname aan de nieuwe vakbeurs in Rijswijk te combineren met die van de onlangs in Utrecht gehouden VSK. Voor de organisatoren van […]

rijswijk – De vakbeurs voor de installatie en sanitair branche, die voor begin maart gepland stond in de evenementenhal te Rijswijk, verschuift naar oktober.

Het bleek voor enkele toonaangevende deelnemers onmogelijk om hun deelname aan de nieuwe vakbeurs in Rijswijk te combineren met die van de onlangs in Utrecht gehouden VSK. Voor de organisatoren van de Installatie Vakbeurs reden om hem door te schuiven naar oktober. Dat is enkele weken nadat dezelfde beursorganisatie een vergelijkbare installatievakbeurs heeft gehouden in de evenementenhal te Hardenberg.

Beide installatievakbeurzen duren drie dagen, ze zijn op respectievelijk 14, 15 en 16 september in Hardenberg en 5,6 en 7 oktober in Rijswijk geopend van 14.00 tot 22.00 uur.

Reageer op dit artikel