nieuws

Fontaine zet sensor op koppelschotel

bouwbreed

drachten – Fontaine International Europe voorziet koppelsystemen voor truck/trailercombinaties van drie sensoren, die te hoog aankoppelen grotendeels voorkomen. Koppelschotels met twee sensoren – één voor de kingpin en één voor de borging – bestaan al enige tijd. De derde sensor geeft aan of de trailer op de juiste hoogte wordt aangekoppeld. Drie lampjes in de […]

drachten – Fontaine International Europe voorziet koppelsystemen voor truck/trailercombinaties van drie sensoren, die te hoog aankoppelen grotendeels voorkomen.

Koppelschotels met twee sensoren – één voor de kingpin en één voor de borging – bestaan al enige tijd. De derde sensor geeft aan of de trailer op de juiste hoogte wordt aangekoppeld. Drie lampjes in de cabine laten zien of alle stappen goed zijn uitgevoerd. Fontaine ontwikkelde het systeem speciaal voor het vervoer van gevaarlijke goederen.

Reageer op dit artikel