nieuws

Corporaties Limburg gaan fusie aan

bouwbreed

venray – De woningcorporaties Balans en Wonen Noord-Limburg hebben de krachten gebundeld en gaan samen verder onder de vlag Wonen Limburg. Met ruim 50.000 huurders is Wonen Limburg de grootste woningcorporatie van de provincie. Voor de huurders van de corporaties verandert er weinig. Alle zes regiokantoren blijven bestaan. “Het samengaan biedt financieel een gezonde basis […]

venray – De woningcorporaties Balans en Wonen Noord-Limburg hebben de krachten gebundeld en gaan samen verder onder de vlag Wonen Limburg. Met ruim 50.000 huurders is Wonen Limburg de grootste woningcorporatie van de provincie. Voor de huurders van de corporaties verandert er weinig. Alle zes regiokantoren blijven bestaan.

“Het samengaan biedt financieel een gezonde basis om door te gaan met de noodzakelijke herstructurering van wijken en buurten en het onderhoud van de woningen”, zegt algemeen directeur R. de Jong. “Tegelijkertijd maakt deze schaalvergroting het mogelijk een verantwoord huurbeleid te blijven voeren en kunnen meer diensten aan de huurders worden aangeboden.”

Reageer op dit artikel