nieuws

Corporatie Servatius en VROM bij rechter

bouwbreed

maastricht – Het kort geding dat woningbouwcorporatie Servatius tegen minister Dekker van Volkshuisvesting Ruimtelijke Ordening en Milieu (VROM) heeft aangespannen dient dinsdag bij de bestuursrechter in Maastricht. Inzet van de juridische procedure zijn de bouwactiviteiten van Servatius in de Belgische stad Luik. De sociale huisvester bouwt daar 43 koop- en 48 huurwoningen. Minister Dekker heeft […]

maastricht – Het kort geding dat woningbouwcorporatie Servatius tegen minister Dekker van Volkshuisvesting Ruimtelijke Ordening en Milieu (VROM) heeft aangespannen dient dinsdag bij de bestuursrechter in Maastricht.

Inzet van de juridische procedure zijn de bouwactiviteiten van Servatius in de Belgische stad Luik. De sociale huisvester bouwt daar 43 koop- en 48 huurwoningen. Minister Dekker heeft de woningbouwcorporatie een boete van maximaal 2,6 miljoen euro opgelegd omdat zij van mening is dat Servatius niet in het buitenland mag bouwen.

Reageer op dit artikel