nieuws

Ambtenaar vrijuit door gebrek bewijs

bouwbreed Premium

den haag – De provinciale ambtenaar Flip G., die als hoofd beheer en onderhoud van de provincie Zuid-Holland werd verdacht van ambtelijke corruptie, gaat vrijuit wegens gebrek aan bewijs. Dat antwoordde minister Donner (justitie) op vragen van GroenLinks. Volgens de bewindsman concludeert het OM – na diepgaand onderzoek van de Rijksrecherche – dat er geen […]

den haag – De provinciale ambtenaar Flip G., die als hoofd beheer en onderhoud van de provincie Zuid-Holland werd verdacht van ambtelijke corruptie, gaat vrijuit wegens gebrek aan bewijs.

Dat antwoordde minister Donner (justitie) op vragen van GroenLinks. Volgens de bewindsman concludeert het OM – na diepgaand onderzoek van de Rijksrecherche – dat er geen overtuigend bewijs is dat aan F.G. ontoelaatbare giften zijn gedaan. Evenmin heeft het onderzoek van de Rijksrecherche bewijs opgeleverd voor tegenprestaties die (sommige) giften alsnog in een ander daglicht zouden (kunnen) stellen.”

Reageer op dit artikel