nieuws

Wavin boekt vijf procent meer winst

bouwbreed Premium

zwolle – Wavin, producent van kunststof leidingsystemen, heeft vorig jaar de nettowinst zien groeien met 5 procent naar 38 miljoen euro. De omzet nam 2 procent toe tot 937 miljoen euro. Directievoorzitter P. Houben van Wavin zei woensdag tevreden te zijn met de winstgroei in de huidige moeilijke economische tijden. Vooralsnog ziet het bedrijf uit […]

zwolle – Wavin, producent van kunststof leidingsystemen, heeft vorig jaar de nettowinst zien groeien met 5 procent naar 38 miljoen euro. De omzet nam 2 procent toe tot 937 miljoen euro. Directievoorzitter P. Houben van Wavin zei woensdag tevreden te zijn met de winstgroei in de huidige moeilijke economische tijden. Vooralsnog ziet het bedrijf uit Zwolle nog geen herstel in de Europese bouw- en constructiemarkt.

Het hoopt dat de orderstroom in de tweede helft van 2004 wel weer zal aantrekken. “Onvoorziene omstandigheden daargelaten, zullen de omzet en de resultaten van 2004 tenminste gelijk zijn aan die van 2003”, stelde het bedrijf.

Reageer op dit artikel