nieuws

Trambrug Heel wordt binnen jaar vervangen

bouwbreed Premium

heel – De Trambrug over het kanaal Wessem-Nederweert ter hoogte van Panheel in de Limburgse gemeente Heel wordt binnen een jaar vervangen door een nieuwe. Afhankelijk van de aanbestedingsprocedure wordt de brug nog dit jaar vervangen. Na de plaatsing van de nieuwe brug is het bedrijventerrein Koeweide in Wessem weer rechtstreeks bereikbaar voor het zwaardere […]

heel – De Trambrug over het kanaal Wessem-Nederweert ter hoogte van Panheel in de Limburgse gemeente Heel wordt binnen een jaar vervangen door een nieuwe. Afhankelijk van de aanbestedingsprocedure wordt de brug nog dit jaar vervangen. Na de plaatsing van de nieuwe brug is het bedrijventerrein Koeweide in Wessem weer rechtstreeks bereikbaar voor het zwaardere vrachtverkeer.

Reageer op dit artikel