nieuws

Sikagard verdelgt mos op daken en kozijnen

bouwbreed

utrecht – Sikagard 715 W is een nieuw product van Sika Nederland in Utrecht om mos, algen en andere verontreinigingen te verwijderen van ondergronden binnen en buiten gebouwen. Het is te gebruiken op onder meer daken, zonneschermen, goten, balkons, kozijnen, trappen en vlonders. Het materiaal is oplosmiddelvrij en watergedragen, kleurloos, niet zichtbaar en biologisch afbreekbaar.

utrecht – Sikagard 715 W is een nieuw product van Sika Nederland in Utrecht om mos, algen en andere verontreinigingen te verwijderen van ondergronden binnen en buiten gebouwen. Het is te gebruiken op onder meer daken, zonneschermen, goten, balkons, kozijnen, trappen en vlonders. Het materiaal is oplosmiddelvrij en watergedragen, kleurloos, niet zichtbaar en biologisch afbreekbaar.

Reageer op dit artikel