nieuws

Nieuw rek voor bijna elk type fiets

bouwbreed

leiderdorp – Een nieuwe generatie fietsenrekken noemt VelopA de Variant+. De leverancier uit Leiderdorp biedt die in drie uitvoeringen aan. De Variant is geschikt voor vrijwel alle banddiktes, wieldiameters en fietstypen. Het systeem zorgt dat op een beperkte ruimte zoveel mogelijk fietsen kunnen staan. VelopA  biedt de keus uit een parkeerafstand van 300 of 375 […]

leiderdorp – Een nieuwe generatie fietsenrekken noemt VelopA de Variant+. De leverancier uit Leiderdorp biedt die in drie uitvoeringen aan. De Variant is geschikt voor vrijwel alle banddiktes, wieldiameters en fietstypen. Het systeem zorgt dat op een beperkte ruimte zoveel mogelijk fietsen kunnen staan. VelopA  biedt de keus uit een parkeerafstand van 300 of 375 millimeter tussen de fietsen. De rekken komen in een enkel- of dubbelzijdige uitvoering. Tussen de lage en de hoge stallingsbeugel zit een hoogteverschil van 300 millimeter.

De rekken met een parkeerafstand van 375 millimeter voldoen met een speciale antidiefstalvoorziening aan de norm van FietsParKeur. De stalen rekken zijn volbad verzinkt en kunnen nog van een poedercoating worden voorzien.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels