nieuws

Mart Visser ontwerpt wegwerkkleding

bouwbreed

den haag – Personeel van Rijkswaterstaat dat buiten werkt, krijgt nieuwe kleding die is ontworpen door couturier Mart Visser. De 1200 medewerkers gaan op 13 april voor het eerst aan het werk in de blauwe kleding, kondigde Rijkswaterstaat aan. De huidige kleding is vijftien jaar in gebruik en voldoet niet meer aan de eisen. Personeel […]

den haag – Personeel van Rijkswaterstaat dat buiten werkt, krijgt nieuwe kleding die is ontworpen door couturier Mart Visser. De 1200 medewerkers gaan op 13 april voor het eerst aan het werk in de blauwe kleding, kondigde Rijkswaterstaat aan.

De huidige kleding is vijftien jaar in gebruik en voldoet niet meer aan de eisen. Personeel kan de nieuwe uitrusting tegemoet zien.

Bekende Nederlandse couturiers ontwerpen vaker bedrijfskleding. Zo ontwierp Frans Molenaar uniformen voor de Koninklijke Landmacht.

Reageer op dit artikel