nieuws

Huurhandel kantoren floreert op Schiphol

bouwbreed

amsterdam – Logistieke dienstverlener Exel heeft op Schiphol ZuidOost een gebouw gehuurd met 2800 vierkante meter kantoor en 8600 meter bedrijfsruimte. Schiphol Estate investeert 9,8 miljoen euro in het bedrijfspand. Het gebouw waarin Exel Freight Management onderdak krijgt, is ontworpen door architect Groosman. De oplevering van het kantoor volgt medio volgend jaar. De kantorenmarkt op […]

amsterdam – Logistieke dienstverlener Exel heeft op Schiphol ZuidOost een gebouw gehuurd met 2800 vierkante meter kantoor en 8600 meter bedrijfsruimte. Schiphol Estate investeert 9,8 miljoen euro in het bedrijfspand. Het gebouw waarin Exel Freight Management onderdak krijgt, is ontworpen door architect Groosman. De oplevering van het kantoor volgt medio volgend jaar.

De kantorenmarkt op Schiphol is momenteel volop in beweging. Deze maand neemt de Koninklijke Marechausse in Triport 3750 meter vloeroppervlak in gebruik. Real Estate verhuist van Triport naar het World Trade Center op de luchthaven. Intrek in het WTC neemt ook de afdeling Consumers van Schiphol Airport, goed voor 2600 meter werkruimte.

Reageer op dit artikel