nieuws

Hilversum broedt op nieuwe weg in 2010

bouwbreed

HILVERSUM – Het college van burgemeester en wethouders van Hilversum hoopt een einde te hebben gemaakt aan de jarenlange discussie rond de bereikbaarheid van het Media Park. Tijdens een hoorzitting ontvouwde het gemeentebestuur zijn plannen: er komt een nieuwe weg door Hilversum Noord. Daarmee zijn de in de regio omstreden plannen voor een weg over […]

HILVERSUM – Het college van burgemeester en wethouders van Hilversum hoopt een einde te hebben gemaakt aan de jarenlange discussie rond de bereikbaarheid van het Media Park. Tijdens een hoorzitting ontvouwde het gemeentebestuur zijn plannen: er komt een nieuwe weg door Hilversum Noord. Daarmee zijn de in de regio omstreden plannen voor een weg over of onder de hei van de baan.

Het afgelopen jaar leek een weg over de hei vanaf de A1 rechtstreeks naar het Media Park de beste oplossing. Dit plan bracht Hilversum echter zo ernstig in conflict met de buurgemeenten dat CDA�er H. Hillen moest worden gevraagd om als mediator met een oplossing te komen.

Als alles goed gaat, kan in 2010 met de aanleg worden begonnen.

Reageer op dit artikel