nieuws

Glazen draaideur in vier gekleurde versies

bouwbreed

ede – De nagenoeg geheel glazen draaideur Crystal Tourniket van Boon Edam is er nu ook in vier gekleurde versies. De nieuwe kleuren zijn blauw, geel, groen en brons. De kleur is verkregen door tussen het gelaagde veiligheidsglas een ultradunne laag gekleurd pvb aan te brengen. De Crystal Tourniket heeft een transparante uitstraling, mede dankzij […]

ede – De nagenoeg geheel glazen draaideur Crystal Tourniket van Boon Edam is er nu ook in vier gekleurde versies. De nieuwe kleuren zijn blauw, geel, groen en brons. De kleur is verkregen door tussen het gelaagde veiligheidsglas een ultradunne laag gekleurd pvb aan te brengen.

De Crystal Tourniket heeft een transparante uitstraling, mede dankzij het geringe aantal uiterst lichte aluminium profielen. Daarbij zijn ook de deurvleugels, kuipwanden en het plafond volledig transparant.

De draaideur heeft een maximale hoogte en diameter van 3 meter. Er is een automatische aandrijving in of onder de vloer.

De Crystal Tourniket is bestemd voor de projectmarkt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels