nieuws

Bewoners tegen project Grensmaas

bouwbreed

maastricht – Actiegroepen van bewoners langs de Grensmaas in Zuid-Limburg willen dat een forse streep wordt gehaald door het hele project Grensmaas. De actiegroepen, verenigd in het Bewoners Overleg Maasvallei (BOM), wijzen op de problemen rond de Europese aanbesteding van het project. In een brief aan het bestuur van de provincie schrijft BOM, dat de […]

maastricht – Actiegroepen van bewoners langs de Grensmaas in Zuid-Limburg willen dat een forse streep wordt gehaald door het hele project Grensmaas. De actiegroepen, verenigd in het Bewoners Overleg Maasvallei (BOM), wijzen op de problemen rond de Europese aanbesteding van het project.

In een brief aan het bestuur van de provincie schrijft BOM, dat de perikelen rond de aanbesteding tot onaanvaardbare vertraging van de beveiliging van de Maas leiden. In plaats van de grootschalige ontgrindingen stelt BOM voor de maatregelen te beperken tot verhogen van de bestaande kaden.

Reageer op dit artikel