nieuws

Batenburg pakt 4,3 miljoen winst

bouwbreed Premium

rotterdam – Batenburg heeft met zijn activiteiten op het gebied van elektrotechniek en informatiebeheer vorig jaar 4,3 miljoen euro winst geboekt. Het resultaat ligt 5 procent hoger dan in 2002. De omzet steeg vorig jaar met 14 procent tot het niveau van 133,8 miljoen euro. Ondanks de zwakke economie hebben de installatiebedrijven vorig jaar goed […]

rotterdam – Batenburg heeft met zijn activiteiten op het gebied van elektrotechniek en informatiebeheer vorig jaar 4,3 miljoen euro winst geboekt. Het resultaat ligt 5 procent hoger dan in 2002.

De omzet steeg vorig jaar met 14 procent tot het niveau van 133,8 miljoen euro.

Ondanks de zwakke economie hebben de installatiebedrijven vorig jaar goed gepresteerd, stelt Batenburg. Ze hadden te maken met aanhoudend scherpe prijsconcurrentie, wat de winstmarge drukte. Door het relatief hoge opleveringsniveau van projecten is de omzet toch hoger uitgekomen dan in 2002.

De handelssector vertoonde vorig jaar een toename van omzet en resultaat. Die kwam hoofdzakelijk op het conto van de technische handelsondernemingen. De data- en telecombedrijven hebben daarentegen weer een moeilijk jaar achter de rug.

Reageer op dit artikel