nieuws

Ballast Nedam verkoopt Durisol

bouwbreed Premium

nieuwegein – Ballast Nedam heeft haar dochterbedrijf Durisol verkocht. De onderneming uit Raalte is in handen gekomen van het management. Durisol maakt geluidsabsorberende houtvezelbetonproducten. Het bedrijf realiseert met 55 werknemers een omzet van 5 miljoen euro. Volgens Ballast Nedam past Durisol niet meer bij de kernactiviteiten van het bouwconcern. Bovendien heeft het onderdeel “te weinig […]

nieuwegein – Ballast Nedam heeft haar dochterbedrijf Durisol verkocht. De onderneming uit Raalte is in handen gekomen van het management.

Durisol maakt geluidsabsorberende houtvezelbetonproducten. Het bedrijf realiseert met 55 werknemers een omzet van 5 miljoen euro. Volgens Ballast Nedam past Durisol niet meer bij de kernactiviteiten van het bouwconcern. Bovendien heeft het onderdeel “te weinig synergetische waarde”.

Ballast Nedam is al langer bezig overbodige onderdelen af te stoten. Een half jaar geleden nog werd de divisie buitenlands materieel verkocht.

Reageer op dit artikel