nieuws

Amsterdam Arch in drieën gesplitst

bouwbreed Premium

AMSTERDAM – Bouwfonds Ontwikkeling heeft het ontwerp voor de prestigieuze Amsterdam Arch aan de Zuidas ingrijpend aangepast. Het project van in totaal 70.000 vierkante meter wordt onder de nieuwe naam Amsterdam Symphony gesplitst in drie afzonderlijke gebouwen. Volgens het Bouwfonds blijven de functies gelijk. Het complex zal ruimte bieden aan kantoren, een vijfsterrenhotel, ruim honderd […]

AMSTERDAM – Bouwfonds Ontwikkeling heeft het ontwerp voor de prestigieuze Amsterdam Arch aan de Zuidas ingrijpend aangepast. Het project van in totaal 70.000 vierkante meter wordt onder de nieuwe naam Amsterdam Symphony gesplitst in drie afzonderlijke gebouwen. Volgens het Bouwfonds blijven de functies gelijk. Het complex zal ruimte bieden aan kantoren, een vijfsterrenhotel, ruim honderd appartementen en een parkeergarage. Door de splitsing in afzonderlijke bouwdelen kan de ontwikkeling gefaseerd plaatsvinden.

Reageer op dit artikel