nieuws

Altrex introduceert speciale steigercoating

bouwbreed

zwolle – Altrex introduceert een speciale coating voor aluminium rol- en vouwsteigers. Het Zwolse bedrijf biedt de coating aan voor rol- en vouwsteigers uit de 5000-serie. De fabrikant werkt alleen bepaalde onderdelen af of neemt de hele steiger onder handen. Standaard levert Altrex een blanke coating en als optie kleuren, al dan niet in combinatie […]

zwolle – Altrex introduceert een speciale coating voor aluminium rol- en vouwsteigers. Het Zwolse bedrijf biedt de coating aan voor rol- en vouwsteigers uit de 5000-serie. De fabrikant werkt alleen bepaalde onderdelen af of neemt de hele steiger onder handen. Standaard levert Altrex een blanke coating en als optie kleuren, al dan niet in combinatie met een logo. De coating voorkomt dat de gebruiker vuile handen krijgt. Door de afwerking voelt het aluminium minder koud aan wat het gebruiksgemak vergroot. Water maakt de poedercoating niet glad.

Altrex voorziet de steigers van lichtgewicht Fiber-Deck platforms. Die zijn ruim 30 procent lichter dan conventionele houten platforms. Dat vermindert de fysieke belasting voor de steigerbouwer en versnelt de montagesnelheid.

Reageer op dit artikel