nieuws

Actifoam-profielen weren brand

bouwbreed

aalten – Beele Engineering te Aalten levert sinds kort brandwerende en thermisch isolerende deurprofielen van Actifoam schuimrubber. De profielen worden aangebracht in de sponningen van deuren en hebben een brandstopfunctie. Het materiaal kan ook worden gebruikt voor het afdichten van openingen tussen scheidingswanden en plafonds. Het Actifoam schuimrubber wordt bij brand actief en expandeert zodanig […]

aalten – Beele Engineering te Aalten levert sinds kort brandwerende en thermisch isolerende deurprofielen van Actifoam schuimrubber. De profielen worden aangebracht in de sponningen van deuren en hebben een brandstopfunctie. Het materiaal kan ook worden gebruikt voor het afdichten van openingen tussen scheidingswanden en plafonds.

Het Actifoam schuimrubber wordt bij brand actief en expandeert zodanig dat in korte tijd openingen volledig worden opgevuld en langdurig branddicht blijven. Het materiaal volgt moeiteloos de bij brand optredende vervormingen van constructies.

Reageer op dit artikel