nieuws

Ziekteverzuim bouw daalt 0,6 procentpunt

bouwbreed Premium

voorburg – Het ziekteverzuim in de bouwnijverheid is met 0,6 procentpunt gedaald. Dat blijkt uit cijfers over de periode juli tot en met september 2003 van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Het ziekteverzuim in de bouw kwam in het derde kwartaal uit op 4,9 procent. Dat is 0,8 procentpunt hoger dan het gemiddelde […]

voorburg – Het ziekteverzuim in de bouwnijverheid is met 0,6 procentpunt gedaald. Dat blijkt uit cijfers over de periode juli tot en met september 2003 van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Het ziekteverzuim in de bouw kwam in het derde kwartaal uit op 4,9 procent. Dat is 0,8 procentpunt hoger dan het gemiddelde van 4,1. Overigens deed de daling van het ziekteverzuim zich voor in alle bedrijfssectoren.

Volgens het CBS daalt het verzuim in het bedrijfsleven sinds begin 2003. De afname in het derde kwartaal is evenwel sterker dan in de voorgaande twee kwartalen.

Het statistisch bureau wijt dat aan de vakantieperiode.

Reageer op dit artikel