nieuws

Video-intercom kan met twee draden toe

bouwbreed

molenaarsgraaf – Twee niet-gepolariseerde draden en een voeding zijn genoeg voor het maken van een deurvideo-intercom. De installateur kan bij het aansluiten van Simplebus 2 van Comelit geen fouten maken. De leverancier uit Molenaarsgraaf noemt het systeem de oplossing voor alle typen installaties. Per stijgleiding kunnen maximaal honderd gebruikers worden aangesloten; verdeeld over meer stijgleidingen […]

molenaarsgraaf – Twee niet-gepolariseerde draden en een voeding zijn genoeg voor het maken van een deurvideo-intercom. De installateur kan bij het aansluiten van Simplebus 2 van Comelit geen fouten maken. De leverancier uit Molenaarsgraaf noemt het systeem de oplossing voor alle typen installaties. Per stijgleiding kunnen maximaal honderd gebruikers worden aangesloten; verdeeld over meer stijgleidingen kunnen ruim 240 gebruikers worden aangesloten.

Comelit rekent met een halvering van de installatietijd omdat er geen retouraders en coax- of videomixers nodig zijn. Het digitale systeem kan met analoge beltableaus worden gebruikt. Dit jaar levert Comelit een module die verschillende toestellen in een woning tot een intercom combineert.

Reageer op dit artikel