nieuws

Tachtig locaties dingen naar prijs

bouwbreed

voorburg – Tachtig locaties hebben zich gemeld voor de Neprom-prijs voor locatieontwikkeling. De inzenders dingen mee naar 25.000 euro die aan het behalen van de prijs is verbonden. De uitslag wordt op 13 mei bekendgemaakt door minister Dekker van VROM. De tweejaarlijkse Nepromprijs is ingesteld om de kwalitatief hoogwaardige ontwikkeling van stedelijke locaties te stimuleren. […]

voorburg – Tachtig locaties hebben zich gemeld voor de Neprom-prijs voor locatieontwikkeling. De inzenders dingen mee naar 25.000 euro die aan het behalen van de prijs is verbonden.

De uitslag wordt op 13 mei bekendgemaakt door minister Dekker van VROM. De tweejaarlijkse Nepromprijs is ingesteld om de kwalitatief hoogwaardige ontwikkeling van stedelijke locaties te stimuleren. Tot de inzenders behoren corporaties, gemeenten, projectontwikkelaars en beleggers.

Reageer op dit artikel