nieuws

Siedle bedient deur via ISDN-telefoon

bouwbreed

utrecht – De DoorCom DCI 600-0 is een nieuwe interface waarmee Siedle deurluidsprekers van het eigen merk rechtstreeks aansluit op een ISDN S0-bus of een ISDN-centrale.

Op die manier kunnen deuroproepen via elke gewone of draadloze telefoon worden ontvangen en beantwoord.

Het Nederlandse verkoopkantoor van Siedle in Utrecht adviseert het systeem voor onder meer bedrijfsverzamelgebouwen en nooddiensten in de gezondheidszorg. De digitale DoorCom DCI 600-0 biedt mogelijkheden als extra schakel- en stuurfuncties voor bijvoorbeeld afstandsbediening, programmering op afstand em koppeling aan het EIB-bussysteem of aan de Siedle Vario Bus.

Afstandsbediening

Het systeem kan meer dan alleen deuroproepen aan een vast of mobiel nummer doorgeven. De mobiele telefoon kan ook worden gebruikt als afstandsbediening van andere apparatuur als een elektrische deuropener, alarmeringen of de klimaatregeling.

Als aanvulling op de DoorCom levert Siedle de beeldinterface DCIV. Die kan naast toon-, schakel- en stuursignalen ook videobeelden over het telefoonnet verzenden. De beelden kunnen op elke PC met ISDN-kaart worden ontvangen. De benodigde programmatuur komt met de interface.

Voor de koppeling van deurluidsprekers op een analoge telefooncentrale of -aansluiting biedt Siedle de analoge interface DCA 612/650.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels