nieuws

Raadsman woningcorporatie gewond

bouwbreed

utrecht – De Utrechtse advocaat Tomlow is gisteren na afloop van een rechtszaak in Utrecht gewond geraakt. De raadsman was namens een woningcorporatie aanwezig geweest bij een proces over een huisuitzetting. Na afloop werd de hij en een medewerker van de corporatie door familieleden van de man die zijn huis mogelijk uit moet, aangevallen. Hierbij […]

utrecht – De Utrechtse advocaat Tomlow is gisteren na afloop van een rechtszaak in Utrecht gewond geraakt. De raadsman was namens een woningcorporatie aanwezig geweest bij een proces over een huisuitzetting. Na afloop werd de hij en een medewerker van de corporatie door familieleden van de man die zijn huis mogelijk uit moet, aangevallen. Hierbij raakte de advocaat gewond. Twee vrouwelijke verdachten zijn aangehouden. Naar de mannen zoekt de politie nog. De directie van Aedes heeft de bekende advocaat een bos bloemen gestuurd en wenst hem een zeer spoedig herstel.

Reageer op dit artikel