nieuws

Eindhoven Airport bouwt nieuwe aankomsthal

bouwbreed

EINDHOVEN – Eindhoven Airport gaat de bestaande accommodatie uitbreiden met een nieuwe, tijdelijke aankomsthal. De capaciteit is dan groot genoeg om jaarlijks een miljoen passagiers af te handelen. De nieuwe hal kan in drie maanden worden gebouwd, aldus een woordvoerder. De luchthaven heeft dinsdag bij de gemeente Eindhoven de benodigde vergunningen aangevraagd. Met de bouw […]

EINDHOVEN – Eindhoven Airport gaat de bestaande accommodatie uitbreiden met een nieuwe, tijdelijke aankomsthal. De capaciteit is dan groot genoeg om jaarlijks een miljoen passagiers af te handelen. De nieuwe hal kan in drie maanden worden gebouwd, aldus een woordvoerder. De luchthaven heeft dinsdag bij de gemeente Eindhoven de benodigde vergunningen aangevraagd. Met de bouw van de hal is een investering gemoeid van 950.000 euro. De directie wil de luchthaven over enkele jaren helemaal vernieuwen.

Reageer op dit artikel