nieuws

Düsseldorf investeert 24 miljoen in dijken

bouwbreed Premium

düsseldorf – De regioregering in Düsseldorf heeft het afgelopen jaar 24 miljoen euro gestoken in de beveiliging tegen overstromingen van de Rijn in het noordwesten van Noordrijn-Westfalen. Dat heeft de regioregering bekend gemaakt. De investering behelsde onder meer het verbeteren van dijken aan beide kant van de Rijn, zoals in Monheim, Voerde, Wesel en Xanten-Kleef. […]

düsseldorf – De regioregering in Düsseldorf heeft het afgelopen jaar 24 miljoen euro gestoken in de beveiliging tegen overstromingen van de Rijn in het noordwesten van Noordrijn-Westfalen. Dat heeft de regioregering bekend gemaakt.

De investering behelsde onder meer het verbeteren van dijken aan beide kant van de Rijn, zoals in Monheim, Voerde, Wesel en Xanten-Kleef. De totale kosten bedroegen 26 miljoen euro. De resterende 2 miljoen legden de gemeenten bij.

Reageer op dit artikel