nieuws

Dode bij bouw Wembleystadion

bouwbreed

londen – Bij de bouw van het nieuwe Wembleystadion is Londen is gisterochtend een bouwvakker om het leven gekomen toen de steiger waarop hij werkte 30 meter naar beneden stortte. Een tweede man raakte ernstig gewond en werd per helikopter naar een ziekenhuis vervoerd. Aannemer Multiplex heeft het werk op de bouwplaats tijdelijk stilgelegd in […]

londen – Bij de bouw van het nieuwe Wembleystadion is Londen is gisterochtend een bouwvakker om het leven gekomen toen de steiger waarop hij werkte 30 meter naar beneden stortte. Een tweede man raakte ernstig gewond en werd per helikopter naar een ziekenhuis vervoerd.

Aannemer Multiplex heeft het werk op de bouwplaats tijdelijk stilgelegd in afwachting van nader onderzoek door de Arbeidsinspectie.

Reageer op dit artikel