nieuws

Brandwerende veiligheidskast opent vanzelf

bouwbreed Premium

leimuiden – De veiligheidskast Phoenix Touchless is bedoeld voor ruimten waar alleen geautoriseerd personeel komt en opent automatisch zodra er iemand voor staat. Deze kast van Denios gaat na gebruik ook weer automatisch dicht. Zo verbetert volgens de fabrikant uit Leimuiden het bedieningsgemak en de veiligheid op de werkplek. De veiligheidskast met sensorgestuurde aandrijving is […]

leimuiden – De veiligheidskast Phoenix Touchless is bedoeld voor ruimten waar alleen geautoriseerd personeel komt en opent automatisch zodra er iemand voor staat. Deze kast van Denios gaat na gebruik ook weer automatisch dicht. Zo verbetert volgens de fabrikant uit Leimuiden het bedieningsgemak en de veiligheid op de werkplek. De veiligheidskast met sensorgestuurde aandrijving is 90 minuten brandwerend conform EN 14470 deel 1 (stand juli 2003). Dat maakt de kast geschikt voor opslag van gevaarlijke stoffen conform CPR15-1, VLAREM, CODEX en TRbF 20.

Reageer op dit artikel