nieuws

Bouwmaat: volledige voorraadgarantie

bouwbreed Premium

bunschoten – Bouwmaat biedt sinds 1 januari honderd procent voorraadgarantie op de circa 10.000 bouwproducten die deze bouwhandel in het magazijn heeft liggen. Mocht een artikel toch niet verkrijgbaar zijn, dan krijgt de klant 10 procent korting of een vervangend artikel. Overigens heeft de klant daarin weinig keuze, het zijn de Bouwmaat-medewerkers die daarover – uiteraard […]

bunschoten – Bouwmaat biedt sinds 1 januari honderd procent voorraadgarantie op de circa 10.000 bouwproducten die deze bouwhandel in het magazijn heeft liggen.

Mocht een artikel toch niet verkrijgbaar zijn, dan krijgt de klant 10 procent korting of een vervangend artikel. Overigens heeft de klant daarin weinig keuze, het zijn de Bouwmaat-medewerkers die daarover – uiteraard in overleg met hun klant – een beslissing mogen nemen. Ze kunnen bijvoorbeeld ervoor kiezen om bij plaatmaterialen tegen dezelfde kosten een grotere afmeting mee te geven. Wel kan de klant desgewenst het oorspronkelijk bedoelde artikel zo snel mogelijk kosteloos laten nabezorgen

Bouwmaat is actief sinds 1986 en heeft 27 vestigingen door heel Nederland. De 28ste wordt eind januari in Alkmaar geopend.

Reageer op dit artikel