nieuws

Bosch biedt nieuwe snoerloze (klop)boor

bouwbreed Premium

breda – De snoerloze GSB 14,4 VE-2 is het apparaat voor (klop)boren en het in- en uitdraaien van schroeven. De 48 millimeter grote motor draait op een accu van 14,4 volt en zit in een behuizing uit Dura Shield. De machine doorstaat een val van 2 meter hoogte op een betonnen vloer. De motor telt […]

breda – De snoerloze GSB 14,4 VE-2 is het apparaat voor (klop)boren en het in- en uitdraaien van schroeven. De 48 millimeter grote motor draait op een accu van 14,4 volt en zit in een behuizing uit Dura Shield. De machine doorstaat een val van 2 meter hoogte op een betonnen vloer. De motor telt vijftien draaimomentstanden en een (klop)boorstand. De machine neemt boren tot een diameter van 16 millimeter op. De wieltransmissie heeft twee standen en metalen wielen. De eerste versnelling levert meer kracht en torsie, de tweede is bedoeld voor schroeven en (klop)boren. De accu laadt tot duizend keer binnen een uur op. Bosch gebruikt voor het 14,4 volt-gereedschap een universele accu.

Reageer op dit artikel